Workshops

W

GELD: belichaming van jouw overvloedsbewustzijn

Het doel van de workshop is jou te herverbinden met je eigen overvloedsbewustzijn, zodat je weer toegang hebt tot je eigen Licht en dus weer kunt tappen uit eigen Bron.

De workshop kost € 144 per deelnemer. Dat is inclusief BTW, koffie en thee.
Data aankomende workshops:
1) zondag 2 juni 2024 in Lippenhuizen, samen met Willemien Timmer (www.apofyliet.nl)
2) op aanvraag, minimaal drie deelnemers

Verder nog een aankondiging voor een boeklezing op zondag 19 mei 2024 in Groningen. Meer info volgt nog. Mijn boek zal daar ook verkrijgbaar zijn.

Aanmelding voor workshops

Deze workshop staat open voor iedereen, die bereid is te gaan leven naar de universele wetten in de materie, in de vorm. Je bent in staat je woorden te leven en bereid je eigen schaduw/angst aan te kijken. Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie. De weerstand en hardheid van het systeem is uiteindelijk je eigen (armoede)bewustzijn en daaraan vast blijven houden. Dat gebeurt (meestal) onbewust. Om dat te veranderen is bewustzijn nodig. Deze workshop helpt je daarbij.

Lees in dit kader ook het artikel ‘De rechte lijn’.

Download pdf document

Deelname is alleen mogelijk, als je bereid bent je armoedebewustzijn los te laten. Zolang je blijft vasthouden aan armoede, is er geen ruimte voor overvloed. Eerst moet het oude verwijderd worden, voordat er iets nieuws in je leven kan komen. Uitingen van het armoedebewustzijn zijn oa een onvoorwaardelijk basisinkomen of gratis geld als oplossing zien en korting vragen vanwege de financiële situatie. Maar ook als je rijk bent, kun je leven in armoede(bewustzijn). Voorbeelden hiervan zijn: belasting ontduiken, gierigheid, heel veel sparen/geld vast zetten, korting vragen en afdingen.

Opbouw workshop
Theorie en kennis afgewisseld met meditaties (opschoning, gevoel, Godsbewustzijn en potentie).

Inhoud van mijn workshop
Ik belichaam het overvloedsbewustzijn, de rechte lijn en het Goudenbewustzijn. Ik leef vanuit mijn basis: in vertrouwen, in overgave, meegaand met de flow. In mijn artikelen beschrijf ik mijn gevoel van en ervaring met geld. Hopelijk zijn ze een ondersteuning in het veranderen van je bewustzijn en geven ze je inzichten om dat te bereiken. Maar woorden zijn maar woorden; soms schieten woorden tekort in onze taal. Het is een gevoel. Daarom is bepaalde kennis schijnbaar verborgen. Dit gaat buiten ego-denken om. Het denkend en voelend hart begrijpt dit niet te beschrijven gevoel.

In mijn workshop zet ik een trilling van overvloed neer, waarop je mee kunt gaan trillen. Op die manier kan jouw bewustzijn alle negatieve overtuigingen, blokkades, armoedebewustzijn, financiële afhankelijkheden en gebrek aan eigen stroming zichtbaar krijgen. Ik ben geen heler (geen één mens is heler); ik kan jou alleen de ruimte bieden om jezelf te helen.

In mijn workshop leer ik je weer contact te maken met je eigen gouden-/overvloedsbewustzijn: niet langer je inkomen laten bepalen door het systeem, maar zelf tappen uit de eigen Bron. We gaan aan de slag met het overvloedsbewustzijn en jezelf gaan openen voor belichaming van jouw eigen overvloedsbewustzijn; dat is jouw geboorterecht. Belichaming is iets dat je weet en niet meer vergeet, net zoals fietsen. Het gaat om lichaamsbewustzijn. Om dat lichaamsbewustzijn te activeren is opschoning van oude, vastgezette gedachtepatronen en negatieve overtuigingen op het gebied van geld en eigenwaarde vereist, zodat je de weg vrijmaakt voor een staat van zijn. Ik reik oefeningen aan, zodat je na de workshop daar zelf verder mee aan de slag kunt gaan. Daarbij geldt “oefening baart kunst”, tot het moment dat de staat van zijn als vanzelfsprekend is geworden: op elk gewenst moment trek je moeiteloos overvloed aan.

Mijn workshop zal bestaan uit een mentaal/verbaal deel, waarin we overtuigingen en blokkades bespreken. Het ego zal beseffen dat woorden tekortschieten om alles weer terug naar het oorspronkelijke te brengen. Daarom is er ook een gevoelsdeel, zodat jouw gevoel kan gaan resoneren op overvloed en daarop gaan trillen. Het heeft allemaal te maken met frequentie, vibratie (trilling) en resonantie.

Betekent dat je dan na het volgen van mijn workshop meteen van je financiële problemen af bent? Dat hangt ervan af. Het hangt af van jouw bewustzijn, hoe diep je blokkades liggen, hoe hardnekkig je vasthoudt aan je overtuigingen op het gebied van geld, hoeveel innerlijk werk je al hebt gedaan, maar ook of het in overeenstemming is met je ziel. Je kunt ook niet in één keer van niets naar heel veel; dat trekt je systeem niet. Als je altijd gewend bent om 80 te rijden, dan is 120 ineens een hele grote uitdaging. Daarom is het belangrijk kleine stapjes te nemen, zodat het geleidelijk gaat. Om die reden is deelnemen pas zinvol, als je een bepaalde mate van innerlijk werk hebt gedaan, je identificatie met je slachtofferschap hebt losgelaten, weet wat je (ziel) wil en je bewustzijn hebt ontwikkeld/verruimd. Kortom, je hebt voldoende zelfkennis en begrijpt de basiswerking van deze realiteit: zo boven, zo beneden en zo binnen, zo buiten; de Wet van Aantrekkingskracht.

Om de informatie, die ik deel tijdens de workshop beter te kunnen volgen en begrijpen, adviseer ik je mijn artikelen te lezen, te beginnen met de oudste. Ondanks dat sommige zeer lang zijn, wordt mijn andere kijk op (de energie achter) geld duidelijk. Daarbij worden negatieve overtuigingen op geld verwijderd. Hoor je dezelfde informatie dan nogmaals tijdens de workshop, dan beklijft het beter en zal de impact van de workshop ook krachtiger zijn.

Heb je na mijn workshop behoefte aan aanvullende ondersteuning, dan verwijs ik je graag naar onderstaande mensen, omdat zij gespecialiseerd zijn in coaching en ondersteuning. Ik richt mij alleen op de energie achter geld, het Goudenbewustzijn, het Godsbewustzijn, terugbrengen onder de mensheid en het opheffen van de belasting.

Zoek je iemand, die je kan helpen met bewustwording op de onderliggende oorzaak van blokkades en overtuigingen, neem dan contact op met één van onderstaande mensen. Zij kunnen je daarbij ondersteunen in de vorm van oa gesprekken, readings, healings, workshops en edelstenen. Dat is hun specialisatie. Mijn specialisatie is: geld, goud en God.

  1. Willemien Timmer
  2. Nina Sieger
  3. Margarete Wüster
  4. Maaike Niemandsverdriet
  5. Lydus Kramer
  6. Jeroen van Meeteren
  7. Isabelle Eichhorn

Disclaimer
Mijn ego stelt direct en concreet resultaat erg op prijs en zou het supergaaf vinden dat als iemand mijn workshop heeft gevolgd, dan direct overvloed kan aantrekken. Hoewel dat een prachtig resultaat is, geeft mijn hoger zelf aan dat het resultaat afhangt van iemands bewustzijn, de trilling/vibratie van overvloed werkelijk kunnen verankeren/belichamen in zijn/haar lichaam en daarop kan resoneren. Vandaar dat ik ook geen enkele garantie kan geven hoe het uitpakt en op welke termijn resultaten zichtbaar zullen worden. Want ook al belichaam ik overvloed dat wil niet zeggen dat een ander dan ook direct het overvloedsbewustzijn kan pakken en belichamen. Negatieve overtuigingen op geld, negatieve eigenwaarde, gebrek aan eigenliefde en behoefte aan zekerheid, slachtofferschap en afhankelijkheid (basisinkomen) verhinderen mentaal en emotioneel de belichaming van overvloed en het vinden van zijn/haar eigen basiszekerheid, zodat men kan leven in overgave en vertrouwen ipv overleven. De workshop zal dan ook alleen maar een zaadje in een bewustzijn planten en vertrouwen dat het op het juiste moment ontkiemt. Dat is ook de reden dat ik voorstanders van een basisinkomen op de homepage verzoek om deze website te verlaten en tevens hen verzoek zich niet aan te melden voor deze workshop. De kans is groter dat de Aarde opwarmt door een bevroren zon, dan dit bewustzijn ooit geld zal begrijpen, omdat voorstanders zich vasthouden aan armoedebewustzijn en afhankelijkheid en in hun slachtofferschap blijven hangen.

Om die redenen kan ik dan ook geen enkel succes garanderen. Het enige dat ik garandeer, is dat ik je de mogelijkheid bied om te gaan resoneren op overvloed vanwege mijn eigen bewustzijn. Het heeft allemaal te maken met frequentie, vibratie (trilling) en resonantie. Ik ben geen heler (geen mens kan een ander helen); ik kan jou alleen de ruimte bieden om jezelf te helen. Jij bent de enige, die jouzelf kan helen. Iedereen, die bereid is om dingen anders te bekijken en zijn/haar Meesterschap op te pakken (op financieel gebied) is welkom. Dat vergroot het succes om het eigen overvloedsbewustzijn te pakken.