Ervaringen

E
Jacqueline Boudens, 15 juli 2024

Het was een rijke workshop, die nog steeds doorwerkt. Dank!

================================================================

Gees van Ogtrop, 15 december 2021

—reactie nav workshop op 12 december 2021 samen Willemien—
Wow wat is er veel in beweging gezet…
Echt heel bijzonder
Vandaag is het in Maya tzolkin rode slang toon 1. Rode slang is dit geboortejaar van mij het nieuwe perspectief. Het activeert bewustzijn en verlichting. De kundalini-energie, de draak die zondag echt geactiveerd is…
Toon 1 is verandering, een nieuwe start… iets mag opnieuw geboren worden, wat een synchroniciteit
Het is zondag allemaal in gang gezet.
Het beeld van wat ik wil creëren krijgt steeds meer vorm en komt steeds dichterbij het punt dat ik het ook kan gaan manifesteren. Tot nu toe bleef het bij een idee in mijn hoofd. Het beeld wordt steeds completer en ik voel dat nu de tijd rijp wordt, ik voel enthousiasme en positieve energie en zelfvertrouwen.
Wow dat is lang geleden dat ik dat zo heb gevoeld.

================================================================

Eva van Helden, 6 januari 2021

De invloed van de workshop met jullie op 13.12.2020 is ongelooflijk. Het einde van 2020 had zonder jullie workshop niet zo mooi en zo enorm helder kunnen worden! ’s Avonds deed ik mee met de Afstandsactivatie van Willemien, die ‘hoorde’ voor mijn gevoel bij de workshop. Hij was Prachtig!
Dank jullie zo wel!

Eva van Helden

================================================================

Rieke Poffers, 16 december 2020

—reactie op artikelen—
Het armoedebewustzijn gaat heel diep merk ik. Jouw artikelen hebben mij weer een stap verder gebracht. De achtergrondinformatie en historische context spreken mij zeer aan! Ik voelde al lang erg sterk dat alles om bewustzijn draait en bepaalde dingen die ik al intuitief aanvoelde, omschreef jij in jouw stuk op een heel heldere manier, waardoor ze een rijkere voedingsbodem hebben gekregen. Hierdoor ben ik nog verder gesterkt in mijn vertrouwen. Ik vind het belangrijk om mijn waardering te uiten. Het is geweldig dat je jouw kennis aanbiedt aan anderen, zodat wij als mensheid dichterbij de hemel op aarde komen! Heerlijk dat je zo to the point komt, ik houd van die directheid. Dat maakt het makkelijker voor mij om te zien waar ik mijzelf nog uit mijn midden houd. Nogmaals bedankt vanuit mijn hart.

groet,
Rieke

================================================================

Ingrid, 9 juli 2020

—reactie nav workshop op 7 juni 2020 samen Willemien—
Lieve Patrick en Willemien,

Wat een intense en vooral bijzondere dag!
Ik wil nogmaals jullie hartelijk bedanken voor de mooie meditaties en de fijne geborgen sfeer. Jullie zijn beiden 2 bijzondere mensen. En dat is al een verrijking.
In mijn werk heb ik wel meer opdrachten gekregen om houten borden te maken. Normaal verkoop ik er 2 per maand en afgelopen maand 4. Ook deze maand heb ik er weer 2 verkocht en de maand is net begonnen. Dit begint nu echt te stromen.
Er gebeurt dus van alles.

Ingrid

================================================================

Harry, 4 juli 2020

—reactie nav workshop op 7 juni 2020 samen Willemien—
Dag Willemien en Patrick,

Even een reactie m.b.t. de workshop vorige maand!
Subtiele veranderingen, aandacht op overvloed! Het nog wel voelen, maar minder laten leiden door: “Kan ik dit wel betalen?” Het is meer de vraag of ik iets wil die leidend wordt. Opvallend is de sterke afname van angst, de angst voor de gevolgen van de Corona crisis! Ik ben opgegroeid met angst, over genomen van beide ouders. Ik ben eigenlijk met veel beperkende overtuigingen groot gebracht en heb die mijn hele leven met me mee genomen. Weliswaar heb ik al veel angsten getransformeerd en had ik er voor de crisis niet zo’n last meer van, maar door de corona is er een basisangst zichtbaar geworden. Ik noem het maar levensangst. Niet dat ik bang ben voor het virus, maar voor wat er nu allemaal in de wereld gaande is met alle beperkende maatregelen en waar dat eventueel toe leiden kan.
Voor de workshop voelde ik die angst heel sterk en vond ik het lastig hier uit vandaan te blijven en het alleen maar waar te nemen. Slecht slapen, depressieve gevoelens, gevoelens van stress en veel negatieve toekomstgedachtes. De angst is niet helemaal verdwenen, maar ik voel het nu meer als onzekerheid en daar kan ik me goed toe verhouden. Waar het naar toe gaat, dat weet ik natuurlijk nog steeds niet, maar er is een tendens in mij naar openheid naar de toekomst. Ik vind het opvallend dat dit de dag na de workshop al zichtbaar werd! Ik ben daar
van onder de indruk!
Ik laat het allemaal nog maar verder ontwikkelen, ben sinds twee weken met de meditaties bezig en denk dat ik nog wel een keer een workshop zal mee doen!

Dank jullie wel en een warme groet, Harry

================================================================

Susan, 4 juli 2020

—reactie nav workshop op 7 juni 2020 samen Willemien—
Zo, dat was me een daggie! WAUW! Ik ben heel goed thuis gekomen en voel me ook nu fijn.
Eigenlijk altijd na een trainingsdag of workshop voel ik het verlangen naar junkfood. Frietje halen, makkelijk doen, geen energie meer om te koken. Alsof er een leegte gevuld moet worden na een dag vol liefde / volte. Nu kwam ik fluitend thuis en heb nog heerlijk gekookt. Joepie!
Mijn hoofd kan zeggen ‘less is more’, maar mijn lijf beaamd dat niet! De dag was vol. Er is veel gezegd (en ik hou ook zoooo van stilte), gedaan en gezeten. Maar ik voel me goed. Schoner. Opener. Vrijer. Steviger in mijn basis. Het heeft gediend!

Al een aantal jaren ben ik bezig met het loskomen van ‘beperkende overtuigingen op geld’. Jullie workshop was een hele fijne en wezenlijke bijdrage aan dat proces.
Ik heb de dag zelf als ontspannen en ‘vanzelfsprekend’ ervaren. Lekker down-to-earth, fijne mensen, no-nonsense, warm, liefdevol.
Jullie brengen het mannelijke en vrouwelijke heel fijn samen. Willemien als warme schaal van voelen en Zijn, Patrick als concrete vulling met kennis en wijsheid.
Allebei met een groot open hart. Wat mij betreft is het fijn als het programma een (nog) organisch(er) soepje van het mannelijke en vrouwelijke wordt.
Dat innerlijke verlangen projecteer ik lekker op jullie 😉….

Wat de dag mij heeft opgeleverd, of waaraan het heeft bijgedragen:
– Ik heb verschillende contacten vanuit tekort losgelaten. Contacten waarin sprake was van afhankelijkheid.
– Ik heb de meditatie van het opschonen van de 8 stamcellen nagenoeg dagelijks gedaan de afgelopen weken. Heel fijn om steeds meer in mijn dragende driehoek te zakken en thuis te komen in mijn onderlijf.
– Dagelijks zie, lees, hoor ik over GOUD! Tovert een glimlach op mijn gezicht. Heel heel fijn….
– Ik zie heel regelmatig het getal 256 … dat was al zo, nu met een ander bewustzijn. Mijn voorouders zijn in de buurt, samen in de rechte lijn….
KORTOM; veel beweging en zakken in mijn basis, dieper vertrouwen, een stevige stappen richting materialiseren…. Overvloed dichter en dichter bij huis…..
Ik ben jullie dankbaar! Deel mijn ervaringen met mensen bij wie het kan passen.
Heel veel succes met alles dat jullie doen en laten en heel graag tot ergens.

Met Liefde,
Susan 💟

================================================================

Hans Mutsaers, 6 februari 2020

Op 15 december 2019 heb ik meegedaan aan de workshop 5D-geld. Ik vond het een bijzondere en prettige workshop, die veel in gang heeft gezet. En de effecten werken nog steeds door! Mooi om te ervaren hoe de kennis en kunde van Willemien en Patrick tot één geheel zijn gesmeed. Het herinformeren van je basiscellen was nieuw voor mij; ook het meenemen van je voorouderlijnen in de transformatie was bijzonder. Het effect was enorm:  vrijwel meteen voelde ik me sterk gecentreerd als in het midden van een windtunnel en erg gestroomlijnd, waardoor zwaardere energieën van anderen nauwelijks nog bij mij kunnen aanhaken.  Ook voel ik veel meer stroom van binnenuit door me heen. Dit voelt veel natuurlijker, want ware overvloed hoort vanuit jezelf te komen, in plaats van dat je het van buiten af aan moet trekken. En afgelopen week heeft er nog een grote transformatie plaats gevonden, waarbij jullie workshop de doorslaggevende energie heeft gegeven. Dit levert mij een veel sterkere verbinding op met de oorspronkelijke aarde en met mijn missie hier. Ook ervaar ik meer rust in mezelf, meer overzicht en ik merk dat ik lang niet meer zo snel getriggerd word op ego-dingetjes en ook dat geeft meer balans.  Deze workshop was met al een geweldige investering in mezelf! Veel dank nogmaals en succes!

================================================================

door Isabelle Baert ontvangen reacties nav de workshop met haar op 28 december 2019

⭐Een super fijne dag waarvoor ik dankbaar ben dat ik erbij mocht zijn.
⭐Wow, dit was echt veeeeeel wat we kregen. Alles mag nu landen en integreren in mezelf.
⭐Wat jullie neerzetten, gaat bijna buiten het normale voor mijn gevoel. Dit voelt echt Wowww.
⭐Ik heb 2 dagen na de workshop 2 grote beslissingen genomen. Deze beslissingen werpen nu al vruchten af.
⭐Dank voor de prachtige workshop die Patrick en jij hebben neergezet. Ik loop steeds maar te stralen en mijn hart loopt helemaal over voor mijn gevoel. Ik vertrouw nu veel meer op mezelf en op mijn Hoger Zelf. Het heeft mij heel veel gegeven op hartsniveau. Wowwww, wat een diepe meditaties.
⭐Ik voelde tijdens de meditaties mijn cellen veranderen. Wowww zeg. Als ik iets volg en het bevalt mij niet ter plaatse, dan zeg ik aju, sta op en ben weg. Op jullie workshop bleef ik met alle plezier zitten.
Aanvulling een maand later: Niet normaal joh… En mijn cellen zijn nog steeds aan het veranderen hoor… En die energie he Isabelle… Wondermooi was het en nog steeds zelfs…
⭐Al weken zie ik alsmaar de gouden draak. Nu snap ik waarom deze verschenen is. De slang draag ik al lang bij mij. Potverdorie zeg, nooit gedacht dat deze beide mogen versmelten. Miljaar, wat ben ik blij dat ik gekomen ben.

================================================================

Ankie Postma, 7 december 2019

—reactie nav workshop op 13 oktober 2019 samen Isabelle—
Een tijdje terug ben ik naar de workshop Van armoede-naar overvloedsbewustzijn geweest.
Een aanrader, dit onderwerp hield me vanuit familiestructuren en conditionering al langere tijd bezig.
Het was een hele fijne dag.
Ik heb deze dag veel nieuwe inzichten ontvangen waarom we vaak nog vanuit armoedebewustzijn handelen en hoe dit terug te herleiden is naar Atlantis.
Ik begreep niet waarom we lichamelijk aanwezig moeten zijn, ik dacht door Patrick zijn schrijfsels te lezen kom ik er ook wel.
Ik zat er helemaal naast werd me al snel duidelijk.
Patrick en Isabelle praten vanuit hun eigen Bron, ze hebben dit beiden doorleefd, zich eigen gemaakt.
Dat maakt dat je daadwerkelijk VOELT wat ze overbrengen. Dáárdoor komt het ook echt binnen.
Ook fijn dat we alle meditaties mee hebben gekregen zodat je er thuis mee aan de slag kan.
Ook was er tussentijds ruimte genoeg voor het stellen van vragen.
Dankjewel Isabelle en Patrick.

================================================================

Noor Bongers, 13 september 2019

ha Willemien en Patrick,
Vaak nog terug gedacht aan jullie en gevoeld wat de workshop in beweging heeft gezet.
Super fijn.
Overvloed zijn alle kosten plus 1 euro ; ))) werkt als een tierelier. Omdat het de bottomline van je vertrouwen checkt en dat ook meteen zichtbaar maakt.
De healing die ik heb ontvangen (met name toen ik op de bank lag en we reisden door de poort van het heilig been) heeft zeer veel rust gebracht.
Ik weet en voel nu in al mijn cellen (én mijn brein) dat leven in overvloed mijn geboorterecht is. En dat ik deze overvloed IN mij draag en daarmee ook UITdraag wat mijn waarde is.
Ook stel ik zeer heldere grenzen als mensen achteloos omgaan met mijn waarde, en daarmee vaak hun eigen waarde niet zien.
Ik blijf rechtop, ontspannen en in wederkerigheid. Energetische uitwisseling vanuit de BASIS.
Erg fijn allemaal.
Dank jullie wel! Omhelzing van mij.
* referentie naar aanleiding van de workshop Overvloed op 7-7-19
* pps. belangrijk te vermelden dat de ‘vorm’ van de workshop zeer moeilijk voor mij was, zittend op een stoel aan een tafel de hele dag in meditatie. Ik was blij dat ik me even kon terugtrekken op de bank met space om mij heen om alles te processen en te doorvoelen. Belangrijk om, als je dit wilt, je voor te bereiden op deze vorm.

================================================================

Isabelle Baert, 4 maart 2019

Lieve mensen,

Op 17 februari 2019 was ik aanwezig op de workshop van Patrick. Vermits ik vanuit mijn praktijk, zelf workshops en consulten aanbied betreffende het thema ‘overvloed’… Ben ik hiermee dus bekend.
Vanuit mijn Zijn, belichaam ik dit ook.

Dit alles vanuit eigen ervaring incl. continu dieper in mezelf duiken. En dit na tot voor enkele jaren terug in tekorten (over)leven. Wat de workshop mij ging brengen, heb ik bewust open gelaten.
Waar ik mij totaal niet van bewust was, is het feit dat deze dag op zoveel diepere lagen ging werken…

De dag na de workshop had ik mezelf een dagje vrij gegund. En dat was maar goed ook… Doodmoe was ik en dit voor enkele dagen na elkaar. Verdriet, boosheid, misbruik, het niet goed genoeg zijn, eigenliefde, etc. werden allen op nog diepere lagen dan voorheen aangeraakt. Sinds vorige week speelt ook mijn Cheiron zielewond leuk mee. Hiervoor ben ik enorm blij, omdat ik ook hiermee al aan de slag was. Dus leuk dat we hiermee nu ook weer dieper geraken. Meerdere malen voelde ik ook alsof er iets op doorbreken stond, wat dan ook enkele dagen later gebeurde. Daarna werd het dan ook rustiger in mijn systeem.

Vorige week donderdag had ik een reeds geplande afspraak staan, om verder uit te zuiveren op body, mind and soul niveau (dit doe ik 6x / jaar. En thuis ga ik hier ook bewust verder mee aan de slag). Weerom werden dezelfde thema’s aangeraakt incl. mijn Cheiron wond. Mede door de workshop van Patrick, konden we ook hierop weer dieper werken (deze maal zelfs heeeel diep)  Sinds dan is er dan ook een enorme verzachting binnenin mij gaande.

Ik doe de meditatie’s elke dag en op mijn eigen wijze… Dwz, dat ik sommige dagen bepaalde stukken oversla en eigen stukken er tussenin verweef. Dit heeft niks te maken met het feit dat Patrick’s meditatie’s niet goed of niet voldoende zijn, maar dit is nu eenmaal de wijze waarop ik altijd werk. 😉

De workshop zelf heb ik ervaren als een schitterende boost. Gebracht door een warme man, die weet waarover hij spreekt en dit ook daadwerkelijk belichaamt. Verder werden we allen warm ontvangen door Patrick en mochten we landen in een mooie verbindende groep met allemaal warme mensen. Er werden ons ook voldoende pauzes aangeboden incl. de mogelijkheid om te delen met elkaar. Niet onbelangrijk lijkt mij…

Uiteraard ga ik met dit alles verder…
Benieuwd welke lagen verder naar komen… om tot nog diepere belichaming van mijn Ware Goddelijke Overvloedige Zijn te komen…

Ik wens jullie allen een overvloedige mooie dag toe…
En aan Patrick… Dank je wel voor jouw bijdrage vanuit jouw Zijn…

Liefs, Isabelle 💛