“Abundance is not something we acquire, it is something we tune into” (Dr. Wayne Dyer).

&

Deze zin geeft in de kern weer wat ik doe: ik ga je leren om af te stemmen op je eigen overvloed(sbewustzijn), zodat je kunt tappen uit eigen Bron. Iets wat de Tempeliers ook konden. En dat is geen tijdelijke afstemming, maar een blijvende afstemming door belichaming.

Voor iedereen die meer bewustzijn op geld wil hebben, het op een natuurlijke wijze leren aantrekken van overvloed, tappen uit de eigen Bron en daarbij bereid is de emotionele programmering los te laten, verantwoordelijkheid te nemen voor zijn/haar eigen financiën en anders naar geld te kijken.

Voorstanders van een (onvoorwaardelijk) basisinkomen of elke andere vorm van gekunstelde, geforceerde vorm van inkomens- en/of vermogensoverdracht verzoek ik de website te verlaten. Jullie parasitaire bewustzijn als gevolg van een vervormd emotioneel lichaam vanwege de emotionele programmering (het elkaar moeten helpen) is niet in staat de kennis, die ik deel, te begrijpen, laat staan te belichamen.
Je hebt geen idee van de onbalans, spanning en belasting, die je met je parasitaire bewustzijn creëert en veroorzaakt. Als je écht sociaal bent, dan help je iemand in zijn/haar kracht te komen en laat je hem/haar niet in slachtofferschap zitten door hem/haar afhankelijk te maken van één of andere vorm van blijvende geldverstrekking.

Astrologisch gezien treden we nu het tijdperk van het sterrenbeeld Waterman (Aquarius) binnen. Een schaduwkant van Waterman is dat alles van iedereen is en dus gedeeld MOET worden. Positieve eigenschappen van Waterman zijn onder andere: vrijheid, individualiteit en op eigen benen staan met eigen verantwoordelijkheid. Iets waar het basisinkomen volledig in faalt.

Geloof je dat geld de oorzaak is van alle ellende hier op Aarde, dat geld een overbodig kwaad is, geld een illusie is en geloof je in een wereld zonder geld? Als je bewustzijn niet verder reikt dan dat, doe jezelf een plezier en verlaat deze pagina nu, want de informatie op deze pagina maakt je ergste nachtmerrie waar: geld heeft een functie, een zeer essentiële functie, ten einde een nieuwe Aarde te kunnen realiseren.

Het afwijzen en misbruiken van geld eindigt hier. Kom maar terug als je je innerlijk werk op het gebied van geld hebt gedaan en bereid bent anders naar geld te kijken.

Patrick Scheers