Terugkeer van de verloren zoon: finding your way home

T

De verloren zoon is het kind dat gebonden aan emotionele programmering (elkaar moeten helpen en alles delen onder het mom van solidariteit). De terugkeer van de verloren zoon is de zoon, die vrij is gekomen uit de emotionele programmering en terugkeert naar zijn midden. Dan ontstaat het gelijkbenige kruis. Vandaar uit kan de opbouw van de Tempel naar de Hemel plaatsvinden: de weg terug naar huis. Dat is wat de Tempeliers voor mijn gevoel in Jeruzalem hebben geleerd. Doordat ze hun midden hadden gevonden, konden ze voorbij de verbuiging als gevolg van de emotionele programmering komen en weer rechtstreeks tappen uit eigen bron. Vanaf dat moment konden zij de universele scheppingsprincipes toepassen: de Heilige Geometrie. Ze waren weer onderdeel van de Fibonacci-reeks, waarin gulden snede zit opgesloten, en vandaar uit konden zij rechtstreeks tappen uit hun eigen Bron(verbinding) als onderdeel zijnde van de Fibonacci-reeks. In de schepping van het universum zijn alle vormen geometrisch. Geometrische patronen komen altijd voort uit de heilige geometrie. De Fibonacci-reeks is daarmee verbonden. Uit de reeks komt 1,6 te voorschijn. Voor meer info over de Heilige Geometrie en de Fibonacci-reeks, zie bijvoorbeeld: https://www.hifimysteryschool.com/nl-nl/over/heilige-geometrie en https://www.bewust.design/2017/02/wat-maakt-heilige-geometrie-zo-heilig/

Kenmerken van de emotionele programmering

Het voornaamste kenmerk is lijden, welke vorm dan ook. Een ander kenmerk is afgeleid lijden: medelijden. Dat gaat via het zien van verschrikkelijke beelden (oorlogsslachtoffers, dierenleed, mensenleed en natuurrampen): kortom hetgeen het dagelijkse nieuws en journaal dat te zien of te horen is op radio en TV, niet alleen in actiefilms, thrillers en horrorfilms, maar in diverse soapseries, waarin verraad, manipulatie, bedrog enz. aan de lopende band voorbij komen. Ook je schuldig voelen of bevoorrecht voelen omdat je het goed hebt, is een kenmerk van de programmering.

De emotionele programmering is gebaseerd op medelijden en heeft helemaal niets te maken met mededogen en compassie. De emotionele programmering zorgt voor emoties, welke voedsel vormen voor de Archonten.

Ook heeft de emotionele programmering niets te maken met het vrouwelijke. Dat blijkt wel uit de verzorgingsstaat: Vadertje Staat die wel even alles regelt. De behoefte om alles te regelen is een vorm van controle en controle komt altijd voort uit angst, net zoals de emotionele programmering. De emotionele programmering zit volledig ingebakken in onze 3D-wereld. Denk aan het belastingstelsel, het socialezekerheidsstelsel en de zorgverzekeringswet (de verzorgingsstaat). Wat eens het grote goed van Nederland was – de verzorgingsstaat -, is nu helemaal uit het lood geslagen en een manier van parasiteren. Met de huidige bezuinigingen, steeds beperktere en lagere vergoedingen door zorgverzekeraars, de miljardenwinsten van de zorgverzekeraars (https://www.ninefornews.nl/zorgverzekeraars-mogen-miljardenwinst-behouden/) en het faillissement van ziekenhuizen door mismanagement is de verzorgingsstaat ‘verzorg-de-staat’ geworden. En de premie maar verhogen, omdat de zorg te duur is…: gelegaliseerde diefstal. #opgelicht 2.0 in het kwadraat.

Emoties zijn geen gevoel

Emoties zijn energie in beweging (e = energie; motion = beweging). Dat is creëren via de vier elementen. Maar om zuiver en harmonieuze dingen te creëren, dien je in je midden te zijn. Dat kan alleen vanuit rust en stilte, oftewel in je midden zijn (ether), waar gevoel en denken samenkomen. Men is dus uit de emotie. Zolang men niet in het midden is, is er beweging ((e)motion). Vanuit beweging een rechte lijn trekken of geometrisch patroon maken is niet mogelijk. Er ontstaat altijd een asymmetrisch patroon en dat is per definitie disharmonie. Daarom is de (3D-)wereld nog steeds zoals die is. We zijn van de gulden middenweg afgedwaald. Zelfs de vele spirituele mensen, die beweren vanuit Liefde te creëren, maar nog steeds financieel afhankelijk te zijn, creëren vanuit voorwaardelijk en niet vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Iemand kan pas creëren vanuit Liefde, zodra hij/zij ook Liefde belichaamt. Dat gaat via het (oorspronkelijke) gevoel. Dat zit in het fysieke lichaam en niet in het emotionele of mentale lichaam. Dat gevoel bereik je door je emoties en gedachten op te schonen. Tot die tijd zijn alle creaties, creaties die in buurt komen, maar het net niet zijn. Dat komt door de emotie, die uit je midden brengt. Realiseer je ook dat je niet uit je midden creëert op het moment dat jouw creatie betekent dat een ander een deel van zijn/haar creatie moet afstaan/delen onder het mom van solidariteit.

Elohim en Archonten: licht- en schaduwkant van de scheppingsgoden

Volgens waarheidsvinders, klokkenluiders en spirituele mensen parasiteren de bankiers, de elite, de Illuminati en uiteindelijk de Archonten op de mensheid. Maar in dualiteit heeft alles twee kanten. Ook de lichtkant parasiteert, maar noemt dat delen onder het mom van solidariteit.

De Archonten zien de mensheid als hun creatie; wij komen uit hen voort, volgens hen. Zij zien zichzelf (en uiteindelijk Yahweh alleen) dus als schepper van ons en deze wereld. Zij zijn de ‘(scheppings)goden’. In dualiteit heeft alles twee kanten. De schaduwkant van de scheppingsgoden is dus de Archonten. Wat is de lichtkant? Voor mijn gevoel zijn dat de Elohim. In de Bijbel staat dat zij (scheppings)goden zijn. De schaduwkant heeft die herinnering ook. Daarom denken de Illuminati/Archonten daadwerkelijk dat ze Licht/de Bron zijn en wij uit hen voortkomen. Archonten zijn dat deel van Licht dat als eerste buiten is gesloten en angst is ‘geworden’. Vanuit de ervaring gezien zijn de Archonten/Elohim het hoogste Licht, na de Bron.

Waar de lichtkant je helpt om door een bepaalde blokkade/poort heen te komen door je te ondersteunen, treitert de schaduwkant je door de ruimte, die je leeg laat, in te nemen met als gevolg lijden. Beide kanten bewaken dezelfde poort: de een legt je uit hoe je door de poort te kunnen komen; de andere valt je aan.

Banksysteem

De banken laten zien dat de mensheid afgesloten is van haar rijkdom, want de banken houden het geld voor zichzelf. Alleen zij kunnen geld scheppen Zonder bewustzijn op de energie achter geld is geld verdelen als parelen voor de zwijnen gooien. Daarom bewaren (save) mensen geld, goud en andere kostbaarheden in kluizen (safes), zodat het veilig (save) is.

Lees het volledige artikel in de pdf hieronder.

Download pdf document