Op weg naar Meesterschap dankzij corona

O

Onlangs schreef iemand dat 1,5m afstand houden mishandeling is en ook dat waar twee mensen met elkaar in liefde verbinden, de levensenergie van de Bron doorstroomt. Op zich klopt dat, vanuit het groepsbewustzijn, want de verbinding is verstoord/verbroken vanwege het verplicht afstand moeten houden. Waar je eerst kon verbinden met en steunen op een ander, sta je nu alleen. Bezien van waar we naar toe gaan (Meesterschap) klopt het tijdelijk afstand nemen en houden wel. We zitten nog steeds te veel in groepsbewustzijn, waarbij gesteund kan en mag worden op de ander. Ook dat is parasiteren/(levens)energie aftappen. Kijk eens hoeveel mensen financieel in onbalans zijn en een basisinkomen of andere vorm van gratis geld wensen zonder daarvoor enige inspanning te hoeven verrichten. Maar met welke Bron ben jij verbonden? Om Meesterschap te bereiken, dien je jezelf eerst los te koppelen van dit groepsbewustzijn (de oude Bron), zodat je jouw eigen uitlijning met jouw eigen Bron kunt vinden en vanuit daar gaat leven.

De 1,5 meter heeft ook weer te maken met de eigen uitlijning (1) tov de emoties (5), alsook met het gronden (1) van de ether (het verbindende element) of de emoties (5). Emoties en ether zijn ook met elkaar verbonden via de 5, want de e is de vijfde letter. Emotie is beweging en ether is verbinding (her verbindende element). Om iets in beweging (emotie) te krijgen is verbinding (ether) nodig.

Dus hoewel het een duistere agenda lijkt, is er ook een lichtkant: de mogelijkheid om je eigen ruimte volledig in te nemen en de Meester te worden, die je in werkelijkheid bent. Zodra je daartoe in staat bent, kun je opnieuw de verbinding aangaan met anderen vanuit wederkerigheid, zonder voorwaarden, omdat je eigen ruimte hebt ingenomen en kunt behouden. Je tapt uit eigen Bron.
In dualiteit heeft alles twee kanten. En duisternis bevat ook licht, laat het yin/yangteken zien.

Dat alles sluit ook weer helemaal aan bij COVID-19 en de plannen van de WHO, medegefinancierd door Bill Gates, om iedereen te vaccineren. Want als je deze twee woorden gaat ontleden, komt het erop neer om je midden te vinden, zodat je je Meesterschap kunt oppakken.

COVID-19: C = 3 is het kind; O = 15 is gronden van het vijfde element/de ether/emoties; V = 22 is Meesterschap; ID is identificatie; 19 is uitlijning van alle negen lagen = je midden. Het kind (je midden) kan gronding bieden aan de ether/emoties, zodat je je Meesterschap kunt oppakken en jezelf daarmee identificeert ipv de materie/vorm, waardoor je uitgelijnd kunt worden op alle negen lagen. Daarmee eindigt de dualiteit. Kortom, weer volledig in je midden zijn en van daaruit bewegen/verbinden vanuit eigen Bron. Die verbinding met anderen gaat via het hoger hart, van waaruit onvoorwaardelijke liefde stroomt. En deze stroming is weer verbonden met geld. Want het geld van een land/muntsoort heet in 3D valuta. Het Engelse woord voor valuta is currency. Currency is verbonden met ‘current’, hetgeen stroming betekent. In het kader van Meesterschap dien jij zelf jouw stroming te beheren en niet door een ander laten beheren of de stroming van een ander aftappen.
Tenslotte, Corona is verbonden met kroon en het kruinchakra.

Vaccin: v = 22 is Meesterschap; a = 1 is gronden; c = 3 is het kind/het midden; i is 9 = de negen lagen; n = 14 is gevoel/het 14de deel.
Je Meesterschap gronden, zodat het kind/het midden van mannelijk/vrouwelijk op alle negen verbonden met het gevoel het uitgangspunt kan vormen. Daarmee eindigt de man-vrouwdualiteit- en strijd.

Alles is er dus opgericht om weer je midden te vinden en van daaruit te gaan leven. Dit is dus de andere kant van de medaille. Dat wil dus absoluut niet zeggen dat ik de draconische maatregelen ivm het coronavirus onderschrijf; de maatregelen zijn volledig op angst gestoeld en je wordt voor iets verantwoordelijk gemaakt wat niet jouw verantwoordelijkheid is. Alleen duisternis bevat ook licht en duisternis is in eenheid ook licht. En Bill Gates is letterlijk een poortwachter (gate = poort+ s is 19 = de uitlijning op alle negen lagen, oftewel vanuit je midden). Hij dwingt ons om ons midden te vinden. Het midden, waarin beide kanten gezien en erkend worden, maar je eigen keuze maakt vanuit vrijheid. Via het midden kun je bij je oorspronkelijke zelf komen, waarvoor ziekten niet bestreden hoeven te worden met medicijnen, want het weet dat een ziekte laat zien dat er een onbalans is.

Ipv naar een dokter te gaan voor een medicijn (symptoombestrijding) weet het oorspronkelijke zelf dat het te maken heeft met bewustzijn. Dat het lichaam aangeeft dat er onbalans in het bewustzijn is. Door de boodschap van de ziekte te begrijpen (lees: bewust worden) verdwijnt het symptoom. Christiane Beerlandt heeft daarover een prachtig boek geschreven: “De sleutel tot zelf-bevrijding”. Door bewustwording kun je de onderliggende oorzaak/de kern van het probleem aanpakken. Wat heeft de ziekte/de pijn jou te vertellen? Veel mensen zijn echter zover uit hun midden, waardoor ze blindelings vertrouwen op wat hun dokter hen zegt. Maar een medicijn lost de oorzaak niet op. Iedereen is bekend met het placebo-effect: de dokter geeft je een pilletje en zegt dat het je beter maakt. En de meerderheid voelt zich beter! De combinatie van bewustzijn en focus zijn iemands zelfgenezend vermogen: met een dwarslaesie het ziekenhuis binnengaan en lopend naar buiten lopen, ondanks dat de dokters zeggen dat lopen niet meer mogelijk is. Dat is iemand, die zijn/haar zelfgenezend vermogen aanspreekt!

Maar het placebo-effect werkt ook de andere kant op. Kijk hoeveel angst er is vrijgekomen bij het coronavirus. Door de beelden die we zien op TV. Kijk hoeveel mensen bang zijn voor 5G door de beelden, die ze hebben gezien van de dode dieren. Met deze informatie in je achterhoofd, hoe reageer jij dan op berichten over 5G: vanuit eigen ervaring of aangeprate angst vanwege verhalen en beelden, waarin je meegaat? Angst verzwakt het immuunsysteem en dat opent de deur om vatbaar te zijn voor de lagere trilling. Dat is alleen mogelijk, als je angst in je systeem hebt zitten: zo binnen, zo buiten. Je lichaam heeft plaatsen, waar angst wordt opgeslagen: de bovenkant van je longen. En wat was één van de kenmerken van het coronavirus?? Wat is één van de klachten van 5G volgens sommige onderzoekers?? Minder lucht en benauwdheid.

Voor het oorspronkelijke zelf is immuniteit een staat van zijn. Het oorspronkelijke zelf laat geen angst toe en angst kan ook niet binnenkomen, want oorspronkelijke zelf leeft in liefde. De tegenhanger van liefde is angst. Wil de samenleving naar meer liefde toe, dan moet de angst eruit. De angst wordt dan zichtbaar en lijkt groter te worden. Ook de dood bestaat niet voor het oorspronkelijke zelf. Het oorspronkelijke zelf is gericht op leven en voelt de levensenergie uit de eigen Bron door zich heen stromen. Dat is de natuur-/natuurlijke kracht. Dood is dan slechts een deur, die sluit. De stroming van het leven volgend richt het zich op de deur, die open is gegaan. Hoeveel houden vanuit angst krampachtig vast aan het leven uit angst voor de dood? De hele medische wereld is gericht op het zo lang mogelijk laten leven, omdat de dood als iets negatiefs wordt gezien. Zolang je angst voor de dood hebt of je de dood afwijst, kan de dood je raken.

Hoeveel mensen leggen hun welzijn, hun gezondheid, hun inkomen, hun financiën in de handen van anderen, waarbij ze hun kracht weggeven? Er is een verschil tussen helpen en helpen. Bij echt helpen geef je een ander advies en laat je de keuze bij de ander. Hij/zij bepaalt zijn/haar leven; je kunt alleen advies geven en bij de ander de keuze laten er iets mee te doen of niet. In het andere geval van helpen neem je de taak/verantwoordelijkheid van de ander over. Maar dat is niet jouw verantwoordelijkheid! Vanwege de emotionele programmering denkt de meerderheid van de mensheid dat de ander wel hun verantwoordelijkheid is. En dat is precies wat de draconische maatregelen doen: jij moet rekening houden met de ander, want je zou een ander kunnen besmetten. Nee, hoe iemand in het leven staat, is zijn/haar keuze en dus diens verantwoordelijkheid. Kijk naar mensen met smetvrees. Vaak zijn zij vatbaarder voor ziekten dan andere mensen.

Het enige dat telt, is het bij jezelf te houden en je eigen ruimte innemen. Dan kun je je oorspronkelijke zelf vinden. Iemand die de kwaliteiten van de oorspronkelijke mens aan het onderzoeken en ontdekken is, is Wim Hof, The Iceman. Hij laat zien dat jij immuunsysteem zelf kunt beheren. Dat is bevestigd dmv diverse wetenschappelijke proeven.

Via het groepsbewustzijn wordt gepoogd terug te keren naar de Bron via de ander. Dat is niet de bedoeling. Vandaar dat 1,5m afstand een geforceerde en onbewuste poging vanuit de schaduw is om mensen naar hun eigen Bron(bewustzijn) te brengen. Ontkoppelen van het groepsbewustzijn is daarvoor nodig, zodat je individu kunt worden en je oorspronkelijke zelf kunt hervinden, voorbij al je emotionele wonden en jezelf volledig verantwoording gaat nemen voor je doen en laten. Je controleert jezelf (leven vanuit de rechte lijn, je midden) of je wordt gecontroleerd (emoties maken je stuurloos), zie mijn artikelen van 28 augustus 2019 ‘You understand money, you understand life’ en van 19 september 2019 ‘Misbruik van de Godskracht – never ever again’).

Gebruik de energie van de 1,5m om je met je oorspronkelijke zelf te verbinden en alle afhankelijkheden los te laten.

Patrick Scheers