Meesterschap: laat dualiteit een(heid) zijn

M

Laatst schreef iemand dat de lichtwerkers één blok moeten gaan vormen ipv elkaar af te zeiken, omdat we allemaal als taak hebben om de mensheid te helpen ascenderen. Nee! Als lichtwerkers/zwevers zich alleen maar op de lichtkant richten en het duister en 3D afwijzen, dan mag je zo’n lichtwerker afzeiken. Door namelijk alleen maar gericht te zijn op het licht, zit je in dualiteit. Dat is geen eenheid, die lichtwerkers beweren na te streven! Hoe kun je dan beweren in eenheid te leven en een wereld gebaseerd op eenheid na te streven, als je het duister ontkent? Als je de functie/taak van het duister niet wilt zien en er alleen maar tegenaan schopt? Wederom leven dergelijke lichtwerkers/zwevers hun woorden niet. Geen enkele belichaming, alleen maar ongegrond geschreeuw.

Erken jouw aandeel in het duister. Duister is buitengesloten licht. Vraag eens aan het duister wat het wil en waarom het doet, zoals het doet. Waarom wil het vaccineren? Waarom wil het de wereldbevolking decimeren? Waarom wil het 5G? Waarom wil het iedereen controleren? Dan zie je dat licht maar één kant van de waarheid in pacht heeft. Dat het duister ook een functie heeft. En dat licht dus ook duaal is. Dan ontstaat bewustzijn en overzicht, omdat je ook de andere kant kunt zien ipv één kant van de medaille. Je terugkeert naar je midden. Je overziet het grotere plaatje, omdat de emoties tot rust komen en het water weer helder wordt. Water is verbonden met emoties.

We zijn namelijk uit balans door emotionele identificaties, vervormingen, verstoringen en verdraaiingen. Archonten leven van negatieve emoties. Of eten ze onze emoties op, totdat we terug in ons midden zijn? Wat nou als dat is wat het duister werkelijk doet? Dat de duistere agenda een hogere bedoeling heeft, die enkel gezien wordt, zodra men stopt met het schoppen tegen het duister; zie ook mijn artikel van 22 april 2020 ‘Op weg naar Meesterschap dankzij corona’.

Ben je in je midden, dan kun je ook de andere kant zien. Dat wil niet zeggen dat je instemt met alle wreedheden van het duister. Nee! Je kijkt er alleen vanuit neutraliteit naar en zelf bepaal je hoe je reageert ipv dat je laat leiden door de (emotionele) roep van een ander. Daardoor word je immuun voor het duister, want duister leeft van angst (negatieve emoties). Veel oproepen tot actie komen namelijk voort uit angst. Maar angst is een slechte raadgever, maakt wijze mensen dom. Het verzwakt het immuunsysteem.

Zodra je de andere kant belicht, kom je in een hoger bewustzijn, die beide kanten kan zien, en vervolgens kun je zelf jouw weg bepalen. Maar heel veel mensen hebben kopieer-en-plakgedrag. Als domme schapen volgen ze de roep van één iemand zonder zelf echt te onderzoeken hoe ze er zelf instaan én wat de andere kant van het verhaal is. Niet alle schreeuwers, lichtwerkers en klokkenluiders zijn licht! Ja, ze maken mensen bewust van wat er gaande is, maar zolang vervolgens hun oplossing in verzet komen is, gebaseerd op angst, is de kans aanwezig dat de oplossing vanuit eenzijdig bewustzijn komt.

Hoeveel lichtwerkers/zwevers zijn er niet, die vertellen over hun eenheidservaringen? Hoe ze zich verbonden met alle wezens, met Moeder Aarde en het heel universum voelen. Hoeveel hebben daar ook eenheidservaringen met het duister, om preciezer te zijn met hun eigen aandeel in het duister, hun duistere zelf? Eenzijdige eenheid is nog steeds dualiteit! Fake news is relatief!

Niemand hier op Aarde, maar dan ook niemand, heeft op dit moment het volledige overzicht. Vertrouw je gevoel. Je gevoel geeft aan of je wel of niet moet handelen. Op dat moment belichaam je je woorden en dus je handelen en actie. Er zit bezieling in je woorden, daden en de materie. Dat wordt gevoeld, bewust of onbewust. Dat gevoel kan alleen maar via lichaamsbewustzijn. Maar als je je fysieke lichaam afwijst, het de schuld geeft dat het je ascensieproces vertraagt, dat 3D zwaar, hard en niet leuk is, dat zit je volop in de emoties en bepalen emoties jouw gevoel. Je bent dan niet meer een speelbal van de emoties. Alleen vanuit rust komt je ware gevoel tevoorschijn. Dan werkt de Bron door je heen, via je fysieke lichaam, hier in 3D.

Nederland is een waterland, maar de N is 14 en de N staat voor het gevoel(sdeel), het oorspronkelijke gevoel. Staan Nederlanders daarom zo weinig op de barricade, omdat Bron doorheeft dat emoties worden uitgespeeld? Zolang vanuit emoties gehandeld wordt, is er (ego)strijd en dan geldt het recht van de sterkste. Wanneer gehandeld wordt vanuit oorspronkelijk gevoel (het echte vrouwelijke), is de strijd al gewonnen, omdat er nooit strijd is geweest. Beide kanten van de dualiteit zijn gezien en erkend en jij kiest jouw (midden)weg. Nogmaals, dat wil dus niet zeggen dat je instemt met wat het duister doet. Enkel reageer je er niet meer emotioneel op. Angst kan alleen binnenkomen/je raken, als je angst in je hebt.

Wil men een wereld gebaseerd op liefde neer kunnen zetten, dan zal eerst alle angst eruit moeten. Dat is nu gaande. Is de duistere agenda nu duister of licht?

Niets is wat het lijkt, maar het is precies, zoals het moet zijn. Alles is een illusie. Doorzie de illusie en de illusie heeft geen grip meer op je. Dat lukt alleen als je in je midden bent en leeft.

Belichaam en leef je woorden, zodat je in eenheid bent!

Patrick Scheers