Goudwaarde

G

Geld, niet afkomstig uit je eigen Bron, heeft geen waarde. Dat blijkt momenteel uit de huidige monetaire systemen, waarbij het (bank)geld puur gebaseerd is op vertrouwen en niet gedekt wordt door fysiek goud. Het is slechts van tijdelijke aard. Vroeg of laat stopt dat vertrouwen. Zonder gouddekking kan (bank)geld gemanipuleerd worden.

Alleen geld afkomstig uit eigen Bron heeft reële waarde, omdat het gedekt wordt door jouw goudwaarde. Jouw goudwaarde is jouw goudenbewustzijn. Geld afkomstig uit eigen Bron is de energieuitwisseling voor door jou geleverde diensten en/of producten: ruil(handel). Het is een energieuitwisseling ter balancering van jouw inspanning. Dat is van blijvende waarde. Geld tappen uit eigen Bron bereik je door jouw Godsbewustzijn te gronden/te belichamen. Dat doe je door je schaduw aan te kijken en door de duisternis heen te gaan. Vervolgens kun jij jouw unieke Godskwaliteit uitdragen, waarin jij dé specialist/meester bent. Ook al zijn er duizenden anderen, die soortgelijke activiteiten verrichten, toch komen de mensen naar jou toe vanwege jouw uniekheid/unieke code. Door je op die manier neer te zetten, neem je je natuurlijke ruimte in de Flower of Life in.

Jouw goudenbewustzijn is verbonden met jouw Godsbewustzijn en jouw overvloedsbewustzijn. Inmiddels is voor mij duidelijk geworden dat als iemand vanuit diens gouden-/Gods-/overvloedsbewustzijn leeft, delen vanuit onvoorwaardelijkheid kan. Alle belasting veroorzaakt door het armoedebewustzijn (afgesloten zijn van je eigen (Bron)Licht) is opgeheven. Iemand, die leeft vanuit diens overvloedsbewustzijn, is geen belasting voor een ander. Je inkomsten zijn gelijk aan al je uitgaven + € 1. Op dat moment kun je delen vanuit vrije wil: niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Patrick Scheers