Gouden Tijd

G

Zodra de schaduw weer opgenomen wordt in het Licht, ontstaat er eenheid. Wanneer licht en donker op deze manier samenkomen, ontstaat er goud. Dat opent de weg naar het Gouden Tijdperk.

Daarom is mediteren op alleen maar licht zinloos, zolang de schaduw niet wordt meegenomen. Kenmerk van dualiteit is dat er twee gelijke tegengestelde krachten zijn; allebei even sterk. Het universum is altijd op zoek naar balans. Dat laat het yin-yangteken zien. In duister zit licht en in licht zit duister. Zolang de schaduw/het duister ontkend wordt of er niet mag zijn, zorgt deze wetmatigheid ervoor dat bij een toename van de ene kant de andere kant ook toeneemt.

Dit is een voorbeeld van je woorden leven. Affirmeren dat je in balans bent, is zinloos, als je je alleen maar richt op het licht. Als je de Wet van Balans begrijpt, dan begrijp je dat toename van (duaal) licht leidt tot eenzelfde toename van (duaal) zwart. Als je dit begrijpt, dan begrijp je ook dat onbalans van buitenaf niet hersteld kan worden: een basisinkomen leidt niet tot herstel van de innerlijke balans op financieel gebied, de voorgestelde kwijtschelding van schulden in NESARA/GESARA leidt niet tot herstel van de innerlijke balans op financieel gebied.

In geval van uiterlijke veranderingen blijft in alle gevallen de innerlijke onbalans bestaan en dus ook de innerlijke belasting. Zolang deze innerlijke belasting bestaat, is er draagvlak voor de uiterlijke belasting(heffing) en blijft ook de uiterlijke belasting(heffing) bestaan. Het een (buiten) kan niet zonder het ander (binnen). De uiterlijke belasting(heffing) opheffen gaat door zelf in balans, in je midden te zijn. Alleen dan sta je in je kracht.

Balans is de basis voor de Gouden Tijd.

Patrick Scheers
www.5D-geld.nl