Het boek 5D-GELD

H

Geld, Goud, God
You understand money, you understand life.

Vanaf 21 juni 2021 verkrijgbaar
Wilt u meer weten? Klik dan hier.
Voor recensies scroll naar beneden.

RECENSIES

Een mega inzichtelijk boek!
Het boek is voor mij een eye-opener en katalysator geweest in hoe de toekomst er ook uit kan zien door een ander bewustzijn op geld. Dit vernieuwde bewustzijn is broodnodig en het boek een waardevol item om te lezen.
Hartelijke groeten, Chantal

Dag Patrick, ik heb je boek mogen ontvangen, en het is gewoon wauw! Het is 1 vd beste boeken die ik ooit heb gelezen wat betreft geld.. Ik zou iedereen aanraden dit boek te willen aanschaffen die bezig is met bewust wording. Ik ben al een hele tijd bezig aan mezelf te werken om zelf een inkomen te genereren, dit boek geeft de doorslag! Dank je wel! Om dit met ons te delen! Dank je!
Tania

Hoi Patrick, Wat een geweldig boek heb je geschreven! Net klaar en helemaal uitgelezen, opgeslokt, gesnoept en genoten van jouw uitleg en visie over geld/Godsbewustzijn. Helder, recht door zee omschrijvingen en goed onderbouwd. Ik heb met genot dit boek gelezen. Ook nog wat puntjes qua geld bewustzijn om aan te werken bij mezelf ontdekt. Heerlijk dat we zelf de verantwoordelijkheid mogen nemen, dit voel ik sterk als echte waterman. Super!
Groetjes Sandra